Hangon suomalainen seurakunta PDF Tulosta Sähköposti

Virkaanasettaminen 24.5. klo 13.00

Iloisena, ylpeänä ja täynnä intoa otan vastaan tehtävän Hangon suomalaisen seurakunnan kirkkoherrana. Tahdon olla sinun äänesi seurakunnassa.

Tehtävä on suuri ja inhimillisesti katsottanua lähes mahdoton, mutta yhdessä me
onnistumme.

Seurakunta koostuu jokaisesta seurakunnan jäsenestä. Toivon, että jokainen käyttää
seurakunnan monipuolisia palveluita ja kertoo ideoistaan ja ajatuksistaan kehittää
seurakunnan toimintaa.

Hangon suomalaisen seurakunnan tehtävänä on kertoa hyvää sanomaa, ihmisiä
rakastavasta Jumalasta. Seurakunnan tehtävään kuuluu myös huolehtia kaikkein heikoimmista ja hädänalaisista.

Haastan sinut mukaan tähän toimintaan.

Ole minuun tai seurakunnan kaikkiin työntekijöihin rohkeasti yhteydessä.

Siunausta elämääsi!

"Vapauteen Kristus meidät vapautti." (Gal. 5:1.)

Kevätterveisin tuore kirkkoherra Johannes Tikka
puh.: 040-549 3701

PS
Tule virkaan asettamisjuhlaani Hangon kirkolle su 24.5. klo 13.00.
Jatkojuhla välittömästi seurakuntakodilla, Puistokatu 7, keittotarjoilu ja kakku-
kahvit.

Olisi kiva nähdä sinut myös ideoimassa kanssani: Ideapalaveri 27.5. klo 18.00
seurakuntakoti, Puistokatu 7.

- - - - - - -

Hangon suomalaisen seurakunnan uusi tiedotuslehti nro 1,
Julkaistu 19.5.2015

icon Bulletin nro1 2317_001

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Täällä Suomen eteläkärjessä on eletty ja eletään muuttojen mukana. Täältä on aikanaan lähdetty Amerikkaan. Tänne muutetaan ja täältä muutetaan. Täältä lähtevät laivoista puretut autot kumipyörillä kohti uusia omistajia ja täällä voi parhaiten aistia keväiset ja syksyiset kurkien ja joutsenten matkat.

Elämä on matka. Tällä matkalla tarvitaan myös kirkkoa ja seurakuntaa. Arjessa ja juhlassa tarvitsemme muistutusta elämän liikennesäännöistä ja reimareista, majakoista ja kirkkomme tornin kaltaisista kiintopisteistä liikuimme sitten maalla, merellä tai ilmassa.

Elämän matkalla tarvitsemme toisiamme, raamatun opaskarttaa ja Jumalan armon aikaansaamaa hyväksymistä ja siunausta.

Hangon suom.srk toivottaa sivujemme lukijat sydämellisesti tervetulleiksi seurakuntamme järjestämiin tilaisuuksiin.

Jos tarvitset välitöntä keskusteluapua: kirkon palveleva puhelin koko Suomessa 01019-0071 tai seurakunnan työntekijät!

Kirkkoherran blogi