Hangon suomalainen seurakunta PDF Tulosta Sähköposti

Täällä Suomen eteläkärjessä on eletty ja eletään muuttojen mukana. Täältä on aikanaan lähdetty Amerikkaan. Tänne muutetaan ja täältä muutetaan. Täältä lähtevät laivoista puretut autot kumipyörillä kohti uusia omistajia ja täällä voi parhaiten aistia keväiset ja syksyiset kurkien ja joutsenten matkat.

Elämä on matka. Tällä matkalla tarvitaan myös kirkkoa ja seurakuntaa. Arjessa ja juhlassa tarvitsemme muistutusta elämän liikennesäännöistä ja reimareista, majakoista ja kirkkomme tornin kaltaisista kiintopisteistä liikuimme sitten maalla, merellä tai ilmassa.

Elämän matkalla tarvitsemme toisiamme, raamatun opaskarttaa ja Jumalan armon aikaansaamaa hyväksymistä ja siunausta.

Hangon suom.srk toivottaa sivujemme lukijat sydämellisesti tervetulleiksi seurakuntamme järjestämiin tilaisuuksiin.

Heikki Rantala, rovasti

Jos tarvitset välitöntä keskusteluapua: kirkon palveleva puhelin koko Suomessa 01019-0071 tai seurakunnan työntekijät!

Kirkkoherran blogi