Hangon suomalainen seurakunta PDF Tulosta Sähköposti

IMG 20170710 095832

seurakunta kirkossaKlikkaamalla kuvaa näet ohjeet kuinka voit tilata "hiljainen seurakunta" hahmon omilla kasvoillasi mukaan Hangon kirkon messuihin!

-------------------------------------------

Etelä-Suomen aluehallintovirasto jatkaa alueen yleisötilaisuuksia ja yleisiä kokouksia koskevia rajoituksia 30.4.2021 asti.

KIRKKOHERRAN TIEDOTE 9.4. SEURAKUNNAN TOIMINNASTA KORONAVIRUSPANDEMIAN AIKANA:

Rakas ystävä,
Jotta voittaisimme taistelun virusta vastaan, toivon, että noudatat alla olevaa Aluehallintoviraston ja Espoon hiippakunnan tuomiokapitulin antamia ohjeita:

Ajalla 22.2.-30.4.2021
- seurakunnan tilaisuuksiin voi osallistua max. 6 henkilöä*
- ryhmät ovat tauolla
- päiväkerhotoiminta jatkaa, mahdollisesti muutakin toimintaa lapsityössä
- muistathan käsihygienian, turvavälit 2 metriä sekä maskin käytön

Seurakunnan tilaisuuksia tullaan tuomaan koteihinne erityisesti suoratoistopalvelun kautta. Seurakunnan kaikki jumalanpalvelukset tulevat rajoitusaikana Facebookin kautta nähtäväksi. Olethan yhteydessä seurakunnan työntekijöihin, jos haluat keskusteluapua. Rukoilkaamme Suomen ja koko maailman puolesta, jotta tämä vitsaus voitettaisiin.

Siunaten sinua,
Johannes Tikka
kirkkoherra

* Jumalanpalvelukset lähetetään suorana Facebook-sivuillamme:  Kirkkotilaan voidaan ottaa samanaikaisesti korkeintaan 6 henkilöä (huom. ainoastaan seurakunnan työntekijät ja avustajat). Jumalanpalvelukset pidetään siis ilman läsnä olevaa seurakuntaa.
Kirkollisissa toimituksissa (kasteet, vihkimiset, hautaukset) voi olla paikalla enintään 6 henkilöä. Toimituksissa voivat pastoraalisista syistä olla läsnä lähimmät omaiset, vaikka tämä ylittäisikin annetun henkilörajan. Asiasta sovittava erikseen kirkkoherran kanssa.

Pidetään turvavälit - huolehditaan käsihygieniasta - ethän tule flunssaisena.

KESKUSTELUAPUA:
Seurakunnan työntekijät ovat täällä teitä varten:
Kirkkoherra Johannes Tikka puh. 040-549 3701
Kappalainen Maija Saario puh. 040-5743256
vt. diakoniatyöntekijä Pekka Virkki, puh. 040-1806111
Kriisiavun puhelinnumeroita ja muita yhteystietoja tästä klikkaamalla - ole hyvä!

yvkerays

tai MobilePay numero 80254
Katso myös tapahtumakalenterista "HILJAINEN SEURAKUNTA"

Hangon seurakunta on perustettu vuonna 1874 eli samana vuonna kuin Hangon kaupunki. Vuonna 1962 tehtiin seurakuntajako. Näin syntyivät Hangon suomalainen seurakunta ja Hangö svenska församling, jotka tänäkin päivänä toimivat yhteisessä seurakuntayhtymässä Suomen eteläisimmässä kärjessä.

Tietoa tulevista tapahtumista:

Nettisivuilta: Tapahtumakalenteri ja Toiminta

Hangon suomalainen seurakunta ja
Hangon seurakunnan lapset ja perheet ja
Cafe27:n nuoret

Instagram: @hangonsuomalainenseurakunta ja @cafe27nuoret

Lehdet: Etelä-Uusimaa

Yhteystiedot-sivulta löydät myös työntekijöidemme puhelinnumerot ja sähköpostiosoitteet. Voit olla suoraan yhteydessä meihin ja kysyä/kertoa mieltä askarruttavan asiasi. Olemme täällä teitä varten!

banneri kukat

liitykirkkoon.fi 140x50