Hangon suomalainen seurakunta PDF Tulosta Sähköposti

IMG 20170710 095832

Hangon suomalaisessa seurakunnassa on avoinna

Diakonin määräaikainen virka 1.8.-31.12.2019

(vakinainen virka tulee erikseen haettavaksi syksyllä 2019 - työt alkavat 1.1.2020)

Tehtäviin kuuluu yleinen laaja-alainen diakoniatyö.Työntekijältä toivotaan laaja-alaista diakoniatyön osaamista, oma-aloitteellisuutta ja yhteistyötaitoja. Eduksi on myös kiinnostus mielenterveys- ja päihdetyöhön sekä kyky ryhmien ohjaamiseen.

Kelpoisuusvaatimuksena on piispainkokouksen hyväksymä diakonian virkatutkinto, määräaikaisuuden vuoksi huomioidaan myös epäpätevät hakijat. Viran palkkaus on vaativuusryhmässä 502. Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä rikosrekisterilain 6§:n 2 mom. mukainen rikostaustaote.

Hakemukset 5.7. klo 15.00 mennessä osoitteeseen

Hangon suomalainen seurakunta
Puistokatu 7
10900 HANKO

tai

Haastattelut järjestetään ke 10.7. klo 15.00 alkaen.

Lisätiedustelut:
kirkkoherra Johannes Tikka, puh. 040-5493701 (vko 27)

Hangon seurakunta on perustettu vuonna 1874 eli samana vuonna kuin Hangon kaupunki. Vuonna 1962 tehtiin seurakuntajako, jolloin Hangon seurakunta jaettiin suomenkieliseen seurakuntaan ja ruotsinkieliseen seurakuntaan.

Näin syntyivät Hangon suomalainen seurakunta ja Hangö svenska församling, jotka tänäkin päivänä toimivat yhteisessä seurakuntayhtymässä Suomen eteläisimmässä kärjessä.

yvkerays

Tietoa tulevista tapahtumista:

Nettisivuilta: Tapahtumakalenteri ja Toiminta

Hangon suomalainen seurakunta ja
Hangon suom. srk:n lapsityö ja
Cafe27:n nuoret

Instagram: @hangonsuomalainenseurakunta ja @cafe27nuoret

Lehdet: Etelä-Uusimaa ja Hangon lehti

Yhteystiedot-sivulta löydät myös työntekijöidemme puhelinnumerot ja sähköpostiosoitteet. Voit toki olla suoraan yhteydessä meihin ja kysyä/kertoa mieltä askarruttavan asiasi. Olemme täällä teitä varten!

banneri kukat

liitykirkkoon.fi 140x50