Hangon suomalainen seurakunta PDF Tulosta Sähköposti

IMG 20170710 095832

Hangon seurakunta on perustettu vuonna 1874 eli samana vuonna kuin Hangon kaupunki. Vuonna 1962 tehtiin seurakuntajako, jolloin Hangon seurakunta jaettiin suomenkieliseen seurakuntaan ja ruotsinkieliseen seurakuntaan.

Näin syntyivät Hangon suomalainen seurakunta ja Hangö svenska församling, jotka tänäkin päivänä toimivat yhteisessä seurakuntayhtymässä Suomen eteläisimmässä kärjessä.

Hangon suomalaisessa seurakunnassa on avoinna

Määräaikainen diakonian virka 1.1.-31.3.2020.

Tehtäviin kuuluu yleinen diakoniatyö. Työntekijältä toivotaan laaja-alaista diakonian osaamista, oma-aloitteellisuutta ja yhteistyötaitoja. Eduksi on myös kiinnostus mielenterveys- ja päihdetyöhön sekä kyky ryhmien ohjaamiseen. Ruotsin kielen taito on eduksi.

Otamme valinnassa huomioon myös diakoniaopintojen loppuvaiheessa olevat ja muut työhön soveltuvat hakijat. Virkaan valittavan on oltava evankelis-luterilaisen kirkon konfirmoitu jäsen. Viran palkkaus on KirVESTES vaativuusryhmän 502 mukainen.

Hakemukset ma 16.12. klo 12:00 mennessä:

Haastatteluihin kutsutaan erikseen.

Lisätietoja antaa:

Maija Saario, kappalainen
puh. 040-5743 256

Tietoa tulevista tapahtumista:

Nettisivuilta: Tapahtumakalenteri ja Toiminta

Hangon suomalainen seurakunta ja
Hangon suom. srk:n lapsityö ja
Cafe27:n nuoret

Instagram: @hangonsuomalainenseurakunta ja @cafe27nuoret

Lehdet: Etelä-Uusimaa ja Hangon lehti

Yhteystiedot-sivulta löydät myös työntekijöidemme puhelinnumerot ja sähköpostiosoitteet. Voit toki olla suoraan yhteydessä meihin ja kysyä/kertoa mieltä askarruttavan asiasi. Olemme täällä teitä varten!

banneri kukat

liitykirkkoon.fi 140x50